Paznicii Viei

Paznicii Viei străjuiesc gustul pe care fiecare anotimp îl aduce
în tulpinile podgoriei. Dârz, acid, mineral, e freamătul grădinii de
vară pe-nserat, de ascultat la un vin bun alături de cei pe care-i
ții aproape.
Cabernet Sauvignon

DEMISEC, obținut din podgoria
Murfatlar.

Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar - cules târziu.

DOC - CT Murfatlar

Merlot & Cabernet
Sauvignon Roze
DEMISEC, obținut din podgoria
Murfatlar.

Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar - cules la maturitate deplină

DOC - CMD Murfatlar

Chardonnay

SEC, obținut din podgoria
Murfatlar.

Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar - cules târziu.

DOC - CT Murfatlar

Cabernet Sauvignon
DEMISEC, obținut din podgoria Murfatlar.

Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar - cules târziu.

Culoare: limpede, roșu-rubiniu.

Miros: delicat, fructos, vegetal de ierburi uscate.

Gust: pătrunzător, cu taninuri ferme, aciditate medie, delicat condimentat pe final, cu gust remanent scurt și intens.

Temperatura de servire: 15-16°C.

Asocierea culinară: se asociază foarte bine cu carne roșie la grătar sau pe plită, gătită simplu, rustic, condimentată, cu carne de porc sau berbecuț la proțap, rață la cuptor, castane și pâine neagră, cu carne de vânat, platou de brânzeturi asortate.

3000ml
Merlot & Cabernet Sauvignon Roze
DEMISEC, obținut din podgoria Murfatlar.

Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar - cules la maturitate deplină.

Culoare: limpede, luminos, cu o culoare roz-pal.

Miros: intens fructat și condimentat, cu note timide florale.

Gust: un vin savuros, cu buchet de fructe roșii, proaspete, cu aciditate relativ mare, ce-i conferă prospețime.

Temperatura de servire: 7-8°C.

Asocierea culinară: se poate asocia ușor cu salate, pește la grătar, preparate asortate cu legume, deserturi dulci și sărate. Poate fi servit și la salate de fructe proaspete, de mango sau pepene galben.

3000ml
Chardonnay
SEC, obținut din podgoria Murfatlar.

Vin cu denumire de origine controlată Murfatlar - cules târziu.

Culoare: limpede, galben-auriu cu nuanțe verzui.

Miros: de citrice și fructe tropicale, la care se adaugă note de pere.

Gust: expresiv, proaspăt și persistent, cu nuanțe de coajă de portocală, ușor amărui, cu aciditate fină, delicată și cu o mineralitate dată de solul calcaros al podgoriei.

Temperatura de servire: 7-10°C.

Asocierea culinară: se poate servi foarte bine cu mâncăruri pe bază de carne albă, midii, pește de apă sărată și dulce, preparate din berbecuț, porc, pui la cuptor.

3000ml
Recomandăm consumul moderat de alcool. Află mai multe aici.
© 2023 Murfatlar. Toate drepturile rezervate.

Ai peste 18 ani?

Trebuie să ai peste 18 ani
ca să poți accesa acest website.
ro_RO