Site-ul https://murfatlar-vinul.ro/ este proprietatea și este administrat de Murfatlar Vinul România SA.

 

Vă rugăm să luați notă că orice acțiune a dvs. pe acest site trebuie să se conformeze următorilor termeni și condiții și legislației aplicabile. Înainte de a accesa site-ul nostru, vă rugăm să citiți termenii și condițiile, care înlocuiesc orice alte acorduri preabile, iar dacă aveți orice problemă sau întrebare, să ne contactați la adresa cu office@murfatlar-vinul.ro și vă vom răspunde cât putem de repede.

 

Prin folosirea serviciilor de pe site-ul https://murfatlar-vinul.ro/, sunteți de acord cu termenii și condițiile și prin continuarea vizitei confirmați citirea și acceptarea lor.

Site-ul https://murfatlar-vinul.ro/ își rezervă dreptul de a face modificări asupra acestor termeni și vă recomandăm să urmăriți orice modificări ulterioare.

În cazul în care nu sunteți de acord cu conținutul acestui document, vă rugăm să nu folosiți site-ul/pagina.

 

1. Proprietatea intelectuală

a) tot conținutul pus la dispoziție pe acest site, incluzând, dar fără a se limita la conținut, texte, fotografii, fișiere audio, fișiere video și orice alte fișiere multimedia, structura site-ului, design-ul, layout-ul, constituie proprietatea Murfatlar Vinul România SA și sunt protejate prin Legea drepturilor de autor și a drepturilor conexe nr. 8/1996, împreună cu modificările și completările sale ulterioare.

Fără acordul Murfatlar Vinul România SA, nu se pot altera, adapta, prelua sau reproduce, în orice formă, nicio parte a acestui conținut, în întregime sau parțial, pentru orice motive, cu excepția scopurilor editoriale de presă. Pentru orice situație de republicare sau folosire de conținut, trebuie să aveți acordul în scris de la firma Murfatlar Vinul România SA sau/si alți creatori de conținut, iar orice folosire neautorizată va fi reclamată.

b) Vă rugăm să nu încărcați, transmiteți, postați sau trimiteți pe email conținut ilegal pentru acest site. Atunci când încărcați, transmiteți, postați, trimiteți pe mail sau furnizați orice fel de conținut legal către site, vă dați acordul ca site-ul https://murfatlar-vinul.ro/ să altereze, adapteze, modifice, reproduce, publice, distribuie, transmită public și difuzeze, dar și sublicenția conținutul către terțe părți, fără niciun fel de obiecție. În plus, utilizatorii garantează că acțiunile lor nu vor încălca proprietatea intelectuală a oricărui tert, în caz contrar utilizatorii fiind singurii responsabili pentru orice fel de daune.

 

2. Obligații

a) Site-ul https://murfatlar-vinul.ro/ reprezintă o zonă de internet deschisă tuturor categoriilor de persoane cu vârsta de peste 18 ani, cu rolul de a furniza informații generale și profesionale legate de obiectul de activitate al companiei Murfatlar Vinul România SA. Prin folosirea lui, confirmați că utilizarea site-ului este făcută doar în scopuri legale și conform regulilor și oricăror legi valabile în țara de unde accesați site-ul, dar și legilor din țara unde este hostat sau publicat site-ul.

b) Utilizatorii înțeleg și acceptă să nu folosească site-ul pentru scopuri ilegale sau care încalcă drepturile altora. Printre acestea sunt incluse, dar fără a fi limitate la:

i) Încălcarea drepturilor de autor, încălcarea drepturilor unei persoane și orice alte drepturi de proprietate intelectuală sau drepturi specifice ale unei persoane, fie fizice, fie juridice.

ii) Încălcarea unei obligații de confidențialitate de orice natură.

iii) Declararea unei identități false, fie ea a unei persoane fizice sau juridice, pe parcursul folosirii serviciilor site-ului.

iv) Transmiterea sau răspândirea de viruși sau alte fișiere malitioase.

v) Interferența intenționată sau distrugerea intenționată a oricăror informații stocate, funcții sau sisteme care deservesc acest site.

vi) Trimiterea de spam/junk.

vii) Orice manifestare amenințătoare de orice formă sau vulgară și falsă împotriva altei persoane  prin conținutul postat, care atentează la orice alte politici ale site-ului.

viii) Pentru orice încălcări ale termenilor de mai sus, site-ul https://murfatlar-vinul.ro/ își rezervă dreptul de a interzice folosirea serviciilor site-ului dar și dreptul de a acționa pe cale legală pentru recuperarea prejudiciilor de orice fel.

 

3. Conduita utilizatorilor

Site-ul https://murfatlar-vinul.ro/ nu poate examina tot conținutul pe care utilizatorii îl postează înainte de postare, în cazul în care utilizatorii au acest drept. Datorită legilor în vigoare, site-ul își rezervă dreptul de a refuza sau șterge orice conținut pe care îl furnizează utilizatorii, în cazul în care acest conținut încalcă termenii și condițiile acestui document sau alte legi în vigoare. Utilizatorii își asumă astfel orice responsabilitate pentru conținutul postat și orice alte acțiuni pe care le desfășoară prin intermediul acestui site.

În cazul în care este obligat de o prevedere legală sau o acțiune legală, site-ul https://murfatlar-vinul.ro/ își rezervă dreptul de a păstra și dezvălui conținutul furnizat de utilizator, atât cât este necesar legal pentru a duce la îndeplinire orice formalități sau răspunderi legale.

 

4. Opiniile utilizatorilor

Site-ul https://murfatlar-vinul.ro/ nu răspunde sub nicio formă pentru opiniile sau comportamentul utilizatorilor, fie el sub formă de imagini audio video, sau comentariu sau alte acțiuni permise de site, în orice zonă a site-ului sau paginii. Opiniile utilizatorilor reprezintă întotdeauna opiniile acelor persoane și nu pot fi interpretate ca fiind și opiniile site-ului sau administratorilor acestui site.

5. Obligații și drepturi la înregistrare.

În cazul în care serviciile oferite de acest site/pagina necesită înregistrare, utilizatorii sunt de acord că, sub sancțiunea articolelor prevăzute de Regulamentul 2016/679 al Parlamentului European și al Comisiei și alte legi în vigoare, vor furniza informații personale corecte și complete în cadrul înregistrării. În cazul furnizării unor informații false, site-ul https://murfatlar-vinul.ro/ își rezervă dreptul de a suspenda accesul și de a închide contul sau bloca activitatea utilizatorului, parțial sau total. Informațiile cerute vor fi întotdeauna definite în mod clar, iar în cazul datelor cu caracter personal, orice cerere de date va fi motivată, iar scopul procesării va fi adus la cunoștința persoanei vizate, la momentul respectiv. Orice informații despre modul în care site-ul https://murfatlar-vinul.ro/ colectează aceste date personale, modul de prelucrare și durata prelucrării vor fi făcute cunoscute înainte de înregistrare prin Politica de confidențialitate a Datelor  sau prin regulamente specifice aplicabile diverselor cazuri.

 

6. Limitarea răspunderii

a) Întreruperi de sisteme sau defecțiuni. Site-ul https://murfatlar-vinul.ro/ poate fi supus unor întreruperi de servicii sau disfuncționalități de forță majoră. Acest lucru poate cauza unele inconveniente, pentru care site-ul https://murfatlar-vinul.ro/ nu poate fi făcut responsabil, iar utilizatorilor li se recomandă să își ia măsuri de precauție. Acest aspect nu are legătură cu procesarea datelor cu caracter personal, pentru care site-ul https://murfatlar-vinul.ro/ își asumă răspunderea conform normelor Regulamentului 2016/679 și pentru care site-ul https://murfatlar-vinul.ro/ pune la dispoziție Politica de confidențialitate și își asumă răspunderile potrivit acestei Politici.

b) Orice post sau conținut publicat pe site nu reflectă neapărat punctul de vedere al site-ului, fiind punctul de vedere al respectivului autor, iar utilizatorul trebuie să discerne dacă este un conținut pe care site-ul și-l asumă în mod direct.

c) Orice conținut publicitar, altul decât cel legat de scopul site-ului, obiectul acestuia și care ilustrează altceva decât proprietatea site-ului este furnizat de către alți advertiseri de produse sau servicii, iar în aceste cazuri aceștia sunt singurii responsabili.

 

7. Alte clauze

a) După o înregistrare sau creare de cont personal, utilizatorii sunt singurii responsabili privind confidența conturilor proprii sau a parolei și vor fi singurii responsabili privind activitatea petrecută prin intermediul acelor conturi și parole.

b) Utilizatorii se obligă să notifice site-ul imediat ce depistează folosiri neautorizate și orice alte breșe de securitate care li se datorează strict utilizatorilor sau măsurilor ineficiente luate de aceștia pentru a păstra confidențialitatea conturilor proprii.

c) Este responsabilitatea fiecărui utilizator să se deconecteze de la serviciile site-ului/paginii după terminarea oricărei sesiuni de lucru, iar utilizatorul înțelege și acceptă că este singurul responsabil pentru orice activitate care se petrece prin nerespectarea acestei recomandări.

8. Terminarea serviciilor.

Site-ul https://murfatlar-vinul.ro/ poate, în anumite circumstanțe sau pentru motive legale, să oprească serviciile oferite, și să șteargă orice informații din acest site sau pagină, inclusiv fișiere sau conținut. În cazul datelor cu caracter personal care nu mai sunt folosite sau trebuie să fie șterse, consultați Politica de confidențialitate. Orice ștergeri de acest gen vor fi efectuate atunci când nu mai există obligații legale, iar site-ul https://murfatlar-vinul.ro//pagina procedează la închiderea serviciilor anterior diferite.  În aceste cazuri, site-ul https://murfatlar-vinul.ro//pagina va anunța utilizatorul despre acest lucru, pentru a da posibilitatea acestuia, dacă este nevoie, să își salveze propriile date existente pe acest site/pagina, iar apoi va proceda la ștergerea lor conform celor  prevăzute în Politica de Confidențialitate  și va confirma ștergerea utilizatorului.

 

9. Litigii

Jurisdicția exclusivă aplicabilă oricăror litigii provenite din aplicarea sau termenii acestui document este România, iar legea aplicabilă este cea română.

Recomandăm consumul moderat de alcool. Află mai multe aici.
© 2023 Murfatlar. Toate drepturile rezervate.
ro_RO