Culoare: galben-verzui cu aspect strălucitor.
Miros: floral (flori de viță-de-vie și soc) cu note de pere și fructe tropicale.
Gust: vinul ne oferă o aciditate echilibrată, ceea ce face din el un vin moale și generos, cu gust remanent plăcut.
Temperatura de servire: 6-7°C.
Asocierea culinară: un vin elegant, potrivit lângă carne de pui pe plită ori alături de pește nu foarte gras, fructe de mare, raci fierți în vin; poate fi savurat lângă salate exotice de vară, antreuri de carne, de pește.
Vin roze
Culoare: roz deschis cu nuanțe de piersică.
Miros: fructat și condimentat cu note florale.
Gust: plăcut, de zmeură, îmbogățit cu citrice (pomelo și grapefruit).
Temperatura de servire: 7-8°C.
Asocierea culinară: un vin creat pentru preparate din pește și fructe de mare, carne albă, brânză proaspătă, preparate mediteraneene ușoare.